Referenties

Onderstaande organisaties begeleid en ondersteundt:

De complexe materie die je tegenkomt als je besluit mee                                                                                                te doen aan een tender, is voor een relatief kleine organisatie niet te combineren met de dagelijkse werkzaamheden. Daarom is het zo fijn dat er mensen zijn die je hierbij kunnen helpen. Mensen die veel meer inzicht hebben in de wondere wereld van de aanbesteding, dan je zelf hebt. Wendy is zo iemand. Zij stelt voor jou de niet technische vragen die gesteld kunnen worden voor een nota van Inlichtingen, zij maakt voor jou een ‘to-do’-lijst, zij helpt jou met de complete aanbesteding. En maakt zaken die eerst onbegrijpelijk leken, begrijpelijk.

Han van Meegeren, Gianotten Printed Media, nov. 2015

 

Wendy heeft onze binnen- en buitendienst medewerkers                                                                                                 op een uiterst professionele wijze wegwijs gemaakt in de wereld van de Europese Aanbestedingen. Zij heeft hierbij gebruik gemaakt van haar uitgebreide theoretische kennis, aangevuld met tot de verbeelding sprekende praktische voorbeelden. Wendy heeft voor en tijdens de training blijk gegeven van veel enthousiasme en toonde zich steeds bereid om mee te denken vanuit ons standpunt.  Ook in de periode na de training hebben wij nog de nodige ondersteuning en antwoorden op onze vragen gekregen van Wendy. Als er in de toekomst weer een gelegenheid zich aandient waarin wij een dergelijke begeleiding nodig hebben, zullen wij zeker gebruik maken van de diensten van Wendy.

E. Van Campenhout, Group Product Manager OR Efficiency  Molnlycke Healthcare, nov 2015

We hebben met Wendy gewerkt tijdens onze jaarlijkse Panasonic Businessweek. Wendy heeft meer dan 500 cliënten inzicht gegeven in de wereld van het Europees Aanbesteden. Gebaseerd op onze eigen ervaring en de complimenten die we van onze klanten ontvingen, kan ik zeggen dat het niveau van de presentaties hoog was.

B. Deinum, Divisiemanager Business & Industrial Products (Panasonic), juli 2010

 

Wendy heb ik leren kennen als een uitstekende bidmanager, met grote kennis van zaken op het gebied van Europese aanbestedingen. Haar brede ervaring als inkoopadviseur draagt er toe bij dat wij de opdracht kregen. Wendy deelt als consultant haar kennis met onze organisatie. Zij is deadlinebewust, maakt een complexe materie toegankelijk, ziet kansen en weet het ook nog praktisch te maken voor de organisatie.

Zij is een toegankelijke collega, prettig om mee samen te werken en beschikt over een groot netwerk binnen haar vakgebied. Mede dankzij haar frisse wijze van handelen hebben Wendy en ik samen een lastig traject tot een goed einde gebracht.

Ton Regeer, directeur Arbo-score, september 2010